Roust Træ A/S

Roust Træ A/S er ordre producerende virksomhed, som producerer og leverer træbasserede bygnings elementer til ethvert byggeri. Med stor respekt for miljø, samarbejdspartnere og kunder, er Roust Træ din fleksible leverandør til byggeriet. At vi sætter vores kunder i centrum er en selvfølge.

Det er dem, som skal bruge det hus, vi er med til at bygge, og det er dem hvis anbefaling betyder mest for os, fordi de oplever kvaliteten på egen krop. De oplever kvaliteten ved præcision, når bygningen tages i brug til den aftalte tid, og de oplever kvaliteten i konstruktionen, når bygningen anvendes år efter år.

Roust set fra oven

Indholdsfortegnelse

De fem røde spær har været vores logo siden 1971.

Isoment er navnet på vores elementer.

Isomenter er din sikkerhed for gode løsninger i dit byggeri. Selve ordet ’Isomenter’ indikerer hvad produktet er: ’Energivenlige elementer’. Isomenter fremstilles i bæredygtige materialer lige efter dine behov. Derfor er de vore ’Isomenter’ også det miljørigtige valg.

Vi tilbyder

  • Isomenter til tagkonstruktioner
  • Isomenter til vægge
  • Isomenter til etagedæk
  • Kviste efter dit design
  • Råd og vejledning

Roust træ er grundlaget for det bedste tag over hovedet.

Kvalitetsstyring

Alle vore produkter bliver fulgt til døren af en effektiv kvalitetsstyring. Vi er tilsluttet alle relevante kontrolordninger i både Danmark og Tyskland.

Grøn produktion

Vi arbejder bevidst med miljø og råvarer. Grundholdningen bag vor ”grønne” produktion er, at intet må gå til spilde. Træ af dårlig kvalitet anvendes til emballage. Savsmuld og afskæring bruges til opvarmning i eget varmeværk.

Kompetencer og samarbejde

Vores tekniske afdeling er fuldt opdateret i tidens krav til byggeri.
Projekterings- og tilsynsgrupper udpeges fra sag til sag blandt vore faste sagsbehandlere der ofte deltager med rådgivning omkring mulige løsninger. Ligeledes udvælges de forskellige underentreprenører blandt vore faste samarbejdspartnere, der har et højt kendskab til vores produkt, og derved sikres en høj slutkvalitet. Vi har endvidere stor erfaring både som underentreprenør og som deltager i konsortier til større totalentrepriser.

Job på Roust Træ A/S

Søger du nyt job, er du velkommen til at skrive en ansøgning til os. Skriv lidt om dig selv, hvad du har lavet og hvordan du ser dig selv i fremtiden hos Roust Træ A/S.

Du kan sende din ansøgning på mail@roust.dk

Hvorfor vælge os

  • Vi leverer god kvalitet til tiden.
  • Vi sørger for du får grundig vejledning og et tilbud på optegning, produktion, levering og beregninger til offentlig myndighed og dit forsikringsselskab.
  • Vi er altid parat til at spare med projekterende rådgivere, idémagere og bygherrer i byggebranchen.
  • Mere end 40 år i branchen.

Det siger vores kunder

Tak til Roust Træ for den gode service ved levering af spærene til vores hus.

Roust leverede ydervægge og tagkassetter til vores tilbygning. Lastbilerne ankom som aftalt kl. 7, og efter 6 timer var tilbygningen rejst. Fantastisk effektivt.

Det siger medarbejderne

Os medarbejdere:

4 generation af familien Pedersen har overtaget ledelsen af Roust Træ A/S.

De gamle traditioner og værdier er sikret mange år fremover, det er vi ca. 100 mand som er glade for. Roust Træ er en god og sikker arbejdsplads.