Ring til os: 75192244

Roust Træ A/S

dsc 0610672
Roust Træ A/S er ordre producerende virksomhed, som producerer og leverer træbasserede bygnings elementer og spær til ethvert byggeri.
Med stor respekt for miljø, samarbejds partnere og kunder, er Roust Træ din fleksible leverandør til byggeriet.
At vi sætter vores kunder i centrum er en selvfølge.
 
Det er dem, som skal bruge det hus, vi er med til at bygge, og det er dem hvis anbefaling betyder mest for os, fordi de oplever kvaliteten på egen krop.
De oplever kvaliteten ved præcision, når bygningen tages i brug til den aftalte tid, og de oplever kvaliteten i konstruktionen, når bygningen anvendes år efter år.

Vi tilbyder

  • Fabriks fremstillede spær efter dit design
  • Isomenter til tagkonstruktioner
  • Isomenter til vægge
  • Isomenter til etagedæk
  • Kviste efter dit design
  • Råd og vejledning 

Roust Træ er grundlaget for det bedste tag over hovedet.


Kvalitetsstyring

Alle vore produkter bliver fulgt til døren af en effektiv kvalitetsstyring. Vi er tilsluttet alle relevante kontrolordninger i både Danmark og
Tyskland.


Grøn produktion     

Vi arbejder bevidst med miljø og råvarer. Grundholdningen bag vor ”grønne” produktion er, at intet må gå
til spilde. Træ af dårlig kvalitet anvendes til emballage. Savsmuld og afskæring bruges til opvarmning i eget
varmeværk.


Kompetencer og samarbejde

Vores tekniske afdeling er fuldt opdateret i tidens krav til byggeri og beskæftiger p.t. 5  ingeniører og 8 konstruktører.
Projekterings- og tilsynsgrupper udpeges fra sag til sag blandt vore faste sagsbehandlere der ofte deltager med rådgivning omkring mulige løsninger. Ligeledes udvælges de forskellige underentreprenører blandt vore faste samarbejdspartnere, der har et højt kendskab til vores produkt, og derved sikres en høj slutkvalitet. Vi har endvidere stor erfaring både som underentreprenør og som deltager i konsortier til større totalentrepriser.

 

Job på Roust Træ A/S

Søger du nyt job, er du velkommen til at skrive en ansøgning til os. Skriv lidt om dig selv, hvad du har lavet og hvordan du ser dig selv i fremtiden hos Roust Træ A/S.

Du kan sende din ansøgning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det siger vores kunder

  • 1
  • 2

Roust leverede ydervægge og tagkassetter til vores tilbygning. Lastbilerne ankom som aftalt kl 7, og efter 6 timer var tilbygningen rejst. Fantastisk effektivt.

Sarah Østergaard

Tak til Roust Træ for den gode service ved levering af spærene til vores hus.

 

Anders Nielsen

Roust Træ A/S

Os medarbejdere :

4 generation af familien Pedersen har overtaget ledelsen af Roust Træ A/S
De gamle traditioner og værdier er sikret mange år fremover, det er vi ca 100 mand som er glade for. Roust Træ er en god og sikker arbejdsplads.