Ring til os: 75192244

Nyheder ..

 Se nye og igangværende projekter ....

 TRIANGLEN I ÅRHUS

Vi har leveret elementer til trianglen i Århus.
Totalentreprenør :CASA A/S

Trianglen er en karrébebyggelse, som omfatter hele 367 boliger og 6 erhvervslejemål. Erhvervslejemålene vil være til caféer, tøjbutikker og andre dagligvarebutikker. Boligerne vil variere mellem studieboliger på under 50 kvm, mens der vil en stor andel mellem 50 til 80kvm. Disse vil både være familie- og delevenlige. Alle lejlighederne vil have højt til loftet med hele 2,8m fra gulv til loft. I de fire tilhørende townhouses vil der være boliger mellem 100 og 125 kvm, der derfor er endnu mere oplagte til familier.
trianglen

Gårdrummet etableres, så det indbyder til ophold og fællesskab. I tagplan etableres fem fælles orangerier med rig mulighed for at nyde for- og sensommer, og nogle tagplan har desuden direkte udgang til tagterrasse.
Se mere her. LINK

STRANDKANTEN

Vi har leveret elementer og spær til det første hus til Strandkanten.

strandkanten InPixio

Totalentreprenør : Frifeldt . Frifeldt.dk

Se video om Strandkanten

THORS HAVE UNIKKE KVALITETSHJEM

MIDT I BYEN – MIDT I NATUREN
Thors Have har en sjældent attraktiv beliggenhed, placeret midt mellem byens travle liv og naturens rekreative muligheder. Remstrup Å, Vejlbo Mose og Lyngsø er nogle af de smukke naturområder, der ligger blot få minutters gang fra området. Mod nord findes Silkeborg centrum med sin hurtige, urbane puls og sit væld af butikker og spisesteder, et blomstrende kulturliv samt institutioner og service.
Roust Træ A/S levere elementer og spær til dette byggeri.
Se mere på Thors Have hjemmeside.  Klik her

Thors have 01
Thors have 02
 

 1½ plans hus ...

Smukt 1½ plans hus med vandret træbeklædning

IMG 0120

IMG 0110