Ring til os: 75192244

Kunderne

Kunderne hos Roust Træ A/S…

Er som udgangspunkt virksomheder i byggebranchen,

 der opfører boliger som parcelhuse og sommerhuse, boliger i klynger eller lange rækker i en, to eller tre etager. Roust træ A/S er ikke et typehus firma, der har huse som hyldevarer, Vi producerer træ komponenterne efter dine tegninger, energiberegninger og ønsker i øvrigt.

Du skal aldrig tvivle på vores lange erfaring i spær og elementbranchen.
Ved at inddrage os tidligt i projekteringen, kan vi guide dig imod optimeringer og tilpasninger med fælles fordele, både tidsmæssigt og økonomisk.
Vi er altid parat til at spare med projekterende rådgivere, idémagere og bygherrer i byggebranchen. Sidder du med et skitseforslag på et byggeri, er du meget velkommen til at kontakte os.
Er du privat bygherre og søger muligheden for at opføre dit drømmehus som Isoment® byggeri, kan det være en udfordring at finde den som standardvare i en bolig-butik. Har du en skitse og en idé om hvilken energiklasse du stiler efter. Giver vi dig gerne et skub i den rigtige retning, så du er påklædt til den videre byggeproces af din bolig i særklasse. Opført som Energirigtigt og tørt Isoment® byggeri, med Co² fornuftigt træ som kerne.
Facade i træ, mur, eller systembeklædning i forskellige moderne materialer.
Med i prisen følger naturligvis sundt indeklima.

Vi elsker byggeri og giver dig gerne råd og vejledning med på vejen!